Je kunt in het voorjaar verschillende soorten competitie spelen. De landelijke competitie wordt op zondag gespeeld, dit betekent dat je ook buiten Overijssel competitie speelt. De districtscompetitie wordt zowel doordeweeks als op zaterdag gespeeld. De teams van TPC Hardenberg spelen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Er is ook een competitie speciaal voor beginners (8/9-competitie). De 8/9-competitie wordt gespeeld op donderdagavond of zondagmiddag en is erg geschikt om op een leuke manier kennis te maken met het spelen van wedstrijden.

Inschrijven voorjaarscompetitie
Wil je graag meedoen aan de voorjaarscompetitie? Dan kun je je team inschrijven d.m.v. het onderstaande inschrijfformulier. Raadpleeg daarvoor ook de pagina met informatie voor aanvoerders. Het is ook mogelijk om je individueel aan te melden, dan proberen wij je in een team te plaatsen.

Alle competitiemogelijkheden voorjaar 2024 zijn overzichtelijk weergegeven in dit overzicht.
De deelnemende teams van TPC Hardenberg vind je hier.

Speeldata Voorjaarscompetities
De voorjaarscompetitie 2024 wordt gespeeld speeldagen in april en mei. Voor een overzicht van de speeldata klik hier.

Het inschrijfformulier voor de competitie vind je onderaan de algemene informatiepagina over competities

Contact
Heb je vragen over de competitie? Neem dan contact op met onze competitieleiders Margriet Dijkstra of Patrick Veenstra, of stuur een mail naar competitie@tpchardenberg.nl