TPC Hardenberg

TPC Hardenberg is een hele gezellige club, waar tennis en padel wordt gespeeld. Recreatief maar er is ook volop ruimte voor prestatiespelers. Het leuke is, je bent nooit te oud om het te leren, op elk niveau wordt er binnen onze club gespeeld. Er zijn ruim 700 leden die met veel plezier tennis spelen en ook steeds meer leden die padel spelen.  We hebben 10 buitenbanen tot onze beschikking, 2 padelbanen en in de zomer zijn de binnenbanen beperkt beschikbaar bij slecht weer. In de winter kunnen de binnenbanen worden gehuurd, dat kan ook door niet-leden. Wil jij een keertje tennis of padel proberen? Dat mag altijd. Kijk even onder het kopje lidmaatschap voor de mogelijkheden.

Help je ook mee?
Wij zijn een club en onze vele vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. TPC Hardenberg kan niet zonder haar vrijwilligers! Hoe groter de groep vrijwilligers, hoe leuker het is en hoe minder tijd het kost. We kunnen altijd helpende handjes gebruiken. Bij toernooien, activiteiten of bijvoorbeeld bij het onderhoud van het park.

Misschien ben je een buitenmens of een klusser en wil je één of twee keer per jaar helpen om de buitenboel netjes te houden. Ben je dol op het oliebollentoernooi, misschien is dit voor jou ook wel hét toernooi om een helpende hand te bieden. Heb je iets met cijfers, dan is standen noteren bij een toernooi misschien wel iets voor jou. En het hoeft niet structureel, maar om af en toe een helpende hand zou geweldig zijn. Zo bouwen we samen aan onze club!

Geef je op!
Wil je wel een keer een handje helpen? Vul dan het formulier op de vrijwilligerspagina in en verzend het. Als er hulp nodig is, ontvang je vanzelf een berichtje en kun je de vereniging helpen!