Vechtdalcup

De wedstrijden voor de jaarlijkse editie van de Vechtdalcup zijn weer aanstaande. In 2023 worden de wedstrijden gespeeld in de weekenden van 4/5 november en 11/12 november. De inschrijving sluit op 29 oktober 2023.

De meeste spelers van TPC Hardenbergweten inmiddels wel wat de Vechtdalcup inhoudt. Voor de tennissers die voor het eerst mee willen doen even een korte uitleg;
Bij de Vechtdalcup tennissen we als TPC Hardenberg tegen de andere verenigingen uit Gramsbergen, Ommen en Dalfsen: TV Gramsbergen, TV Slagharen, DTC Dedemsvaart, TV Kloosterhaar, TC Ommen en DLTC Gerner uit Dalfsen. Je speelt dus niet op persoonlijke titel mee. 
Het gaat er uiteraard om zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Een wedstrijd duurt 1 uur: waarvan 10 minuten inspelen en vervolgens twee sets van elk 25 minuten. Een gewonnen set is goed voor 2 punten. Omdat er op tijd gespeeld wordt kan het ook gelijk komen te staan in een set, bijvoorbeeld 4-4. In dat geval verdien je 1 punt. De vereniging die na 2 weekenden gemiddeld de meeste punten per wedstrijd heeft wint.
 
Anders dan voorgaande jaren wordt er gespeeld in de volgende categorie├źn: DD 5, DD 6/7, DD 8, HD 5, HD 6/7, HD 8, GD 5, GD 6/7 en GD 8. Er worden dus alleen dubbelwedstrijden gespeeld. En alleen in categorie 5 mag een dubbel bestaan uit een gemiddelde; bijvb. een niveau 4 speler i.c.m. een niveau 6 speler (een 4 en 5 mag uiteraard niet samen). 
TPC Hardenbrerg doet mee in alle categorie├źn.

Wij roepen iedereen op om zich op te geven, ongeacht speelsterkte en/of ervaring. Wanneer je je opgeeft gaan wij er vanuit dat je zelf een dubbelpartner hebt gevonden. We gaan er natuurlijk voor om zo goed mogelijk te scoren, maar plezier en gezelligheid zijn ook belangrijk. Het is ontzettend prettig tennissen in de hal. 
Verder is het voor spelers, dankzij de sponsoren, nog eens gratis ook! Wat wil je nog meer!

Opgeven: 
Geef je op via emailadres: vechtdalcup2023@gmail.com. Je moet 15 jaar of ouder zijn.

Mocht je vragen hebben, de tijden willen inzien, dan kun je contact opnemen met Ingrid Grit op telefoonnummer 06 28 09 15 94.