Elke maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur houdt 'MijnFysio' een inloopspreekuur voor leden van TPC Hardenberg. Je kunt GRATIS gebruik maken van dit inloopspreekuur voor vragen over blessures en/of klachten. Je krijgt een deskundig oordeel en advies van een fysiotherapeut.

Blessures of klachten
Tennis is een mooie sport voor jong en oud. Op de geweldige nieuwe banen wil je natuurlijk het liefst zo vaak mogelijk tennissen. Door het beoefenen van elke sport en dus ook tennis heb je ook kans om in aanraking te komen met blessures of klachten. Om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk weer op de baan staat, zijn 'Mijnfysio' en TPC Hardenberg een partnerschap aangegaan. Door het gratis inloopspreekuur zijn er korte lijnen met de fysiotherapeut. Zo kan er na een tennisweekend snel worden gereageerd op eventuele blessures of klachten, zodat je zo snel mogelijk weer blessurevrij een balletje kan slaan.

 

Toekomst TPCH – 'Mijnfysio'
Ook zijn er mooie plannen om TPC Hardenberg op een hoger amateur- en prestatieniveau op een hoger niveau te krijgen. De bondarts Babette Pluim van de KNLTB geeft aan dat continue monitoring en regelmatige preventieve oefeningen zinvol is om huidige blessures te detecteren en om blessures te voorkomen. Mijnfysio heeft samen met de bondsarts artikelen bekeken over medische screening. Voor de toekomst kan Mijnfysio in overleg met de trainers screenings uitzetten en hieruit oefenschema’s ontwikkelen die de trainer mee kan geven aan de leerlingen (op elk niveau/leeftijd). Vervolgens kunnen de leerlingen zelfstandig oefenen, wat ten goede komt aan de tennisprestaties en blessurepreventie.

Maandag inloopspreekuur
Elke maandag van 17.00 tot 18.00 uur op de praktijk van Mijnfysio in de Matrix (Marslanden). Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan telefonisch aan of via mail 0523-261840 of via info@mijnfysio.nu onder vermelding van TPCH-spreekuur