Tennissen bij TC Hardenberg is een gezellige boel. Wij zorgen voor activiteiten en competitie op maat. Trainingen volg je bij Vechtdal Tennis, zij zijn ook gevestigd op ons tennispark. Het is super leuk! Kom bij de club!

Tenniskids: tennis op maat voor de jeugd
Tenniskids is een KNLTB programma wat ervoor zorgt dat er voor elk kind een passende baangrootte en balsoort (rood/oranje/groen) is. Zodat tennissen vanaf dag 1 leuk is. Je kunt al beginnen met tennissen als je 5 jaar bent.

Lidmaatschap en daarnaast ook tennistraining
Een lidmaatschap adviseren wij je altijd in combinatie met tennistraining. Vechtdal Tennis is ook gevestigd op ons tennispark. Zij verzorgen tennistrainingen. Ze geven 5 dagen in de week les je kunt instromen op elk niveau. Hiervoor moet jij je apart inschrijven. Ben je benieuwd wat lidmaatschap inclusief training kost? Klik hier voor informatie.

De jeugd heeft de toekomst
De club geeft je de mogelijkheid om extra te trainen. Want de jeugd heeft de toekomst vinden wij en daarom vinden wij het belangrijk om je de mogelijkheid te geven om nog vaker, samen met je leeftijdsgenoten, te tennissen. Daarom bieden wij, via Vechtdal Tennis een gesubsidieerde extra training. Op donderdag trainen van 16:00 uur tot 17:00 uur de jeugd in rood en oranje en de oudere jeugd in groen en geel trainen van 17:00 uur tot 16:00 uur. Deze training start in april en duurt 30 weken.

Leuke activiteiten
Er zijn ook allerlei leuke activiteiten voor de jeugd. Denk aan de eigen jeugdcompetities en clubkampioenschappen en verschillende evenementen, zoals het ouder/kind toernooi, vriendentoernooi, een open toernooi, sinterklaasmiddag voor de jongste jeugd en oliebollentoernooi voor de oudere jeugd en dit jaar een spookgriezeltocht..
Wie organiseert dat allemaal? Nou, dat doet de jeugdcommissie.

Competitie voor de jeugd
Er zijn diverse competities waar je als jeugdlid van TC Hardenberg gratis aan deel kunt nemen. Tof om met een team wedstrijden te spelen tegen teams van andere tennisverenigingen, helemaal op jouw niveau. Zo zijn er speciale jeugdcompetities, als het tijd is om je aan te melden dan krijg je hierover een mail of appje.

Kennismaken? Meer informatie
Lijkt tennis je leuk maar weet je het nog niet zeker? 2x per jaar bieden we de mogelijkheid via Gewoonactief om tennis te proberen. Staat er niets voor jou bij of heb je vragen over trainingen en groepen? Neem dan gerust contact op met Paul Meijerink van Vechtdal Tennis, hij kan je alles vertellen over de activiteiten van de tennisclub en de mogelijkheden voor tennistraining. Je kunt bellen / appen 06-21914535 of mailen naar info@vechtdaltennis.nl