G-Tennis is tennis voor iedereen, jong en oud, met een beperking en is met name in het leven geroepen voor tennissers die ten gevolge van hun beperking te veel belemmeringen ondervinden tijdens reguliere tennisactiviteiten.

In 2017 is TC Hardenberg gestart met het verzorgen van tennislessen voor jeugdleden met een beperking. Bij G-tennis staat het plezier en enthousiasme voorop, het is goed voor de conditie en het verder ontwikkelen van motorische en sociale vaardigheden van de speler. Wij zijn er trots op dat wij ook deze jeugdleden het plezier, dat samen tennissen kan geven, kunnen bieden en hopen meer jeugdleden met een beperking kennis te mogen laten maken met tennis.

Ben jij of ken jij iemand in de leeftijd van 10 tot ongeveer 14 jaar die het moeilijk vindt om mee te doen aan reguliere sportactiviteiten omdat dit bijvoorbeeld te druk is of te snel gaat, maar wel heel graag wil sporten? Dan zijn we dus op zoek naar jou!

Voor meer informatie over G-Tennis kun je contact opnemen met Paul Meijerink 06-21914535 of per mail info@vechtdaltennis.nl